Kunst van een relatie

Workshop ‘Kunst van een Relatie’

Dikwijls loopt er een rode draad van valkuilen in onze relatie. Ook in een ‘goede’ relatie kunnen er steeds wederkerende conflicten zich laten zien. Grote kans dat hier jullie blauwdruk aan het werk is. Noem het de ets van onze gevoelige plekken zoals een ieder die heeft.

Onbewust zoeken we beide een partner die ‘haakt’ aan onze blauwdruk. Hierdoor ontstaat een steeds terugkerende rode draad van verschillen tussen partners. Wanneer we de blauwdruk helder hebben krijgen we zicht op ‘waar de schoen wringt’.

In de workshop die ik, Cora Groenenboom geef krijgen we onder andere  d.m.v. een testje onze blauwdruk helder. Hierdoor kunnen we de patronen gaan herkennen van onze rode draad. Het is geen therapie, wel krijg je een leerzame kijk op je relatie.

Een workshop voor jullie samen of voor jou alleen. Ook als je geen partner hebt, of als deze niet mee wil komen, is het waardevol om over jouw relatie(s) te leren.

Wat gaan we doen?

  • 1e dagdeel vertellen we over de twee manieren van kijken naar een relatie.

Wat maakt dat we juist op die ene persoon vallen en wat heeft onze hechting er mee te maken. ook vertellen we over de vier pijlers en welke Ikken er werken in de relatie. D.m.v een eenvoudig testje komen we meer over ons zelf in de huidige (of voorgaande) relatie te weten.

  • 2e dagdeel kijken we naar de rode draad 

We gaan op zoek naar jouw blauwdruk van waaruit jij onbewust je partner hebt uitgekozen. Mede krijg je zicht op de rode draad en je verstoten Ikken in je relatie. ook kijken we naar wat maakt dat je reageert zoals je reageert op je partner. Voor de conflicten krijg je handvatten waarvan o.a. een deelgesprek.

  • 3e dagdeel kijken we naar onze behoeftes van vroeger en nu.

Welke verstoten Ikken hebben we te voeden. Hoe voeden we elkaar in de relatie en hoe komen we aan de behoeftes tegemoet van ons Innerlijk Kind. Waardoor we weer meer levensvreugde vanuit onszelf en de ander kunnen ervaren.

De liefde bevindt zich niet in de ander,

maar zit in onszelf;

wij maken de liefde in ons wakker.

Maar om haar wakker te kunnen maken

Hebben we de ander nodig.  

– Paulo Coelho

Kijk in de agenda voor data en kosten.

Kunst van een relatie

Quote

‘Wees de expressie van jezelf’

Facebook

Volg Praktijk Vrije Ruimte ook op Facebook.

×