Individuele counseling

 

Wanneer nemen we de stap tot therapie en wat willen we er mee bereiken? Zoveel mensen zoveel wensen en doelen. In een eerste kennismakingsgesprek is er de gelegenheid om vragen te stellen en verwachtingen uit te spreken.

Waar het uiteindelijk omgaat is om jouw behoeften te leren kennen, jezelf te leren kennen en leren om het beste vanuit jezelf te halen waardoor je kunt geven en ontvangen en van het leven genieten., te leven vanuit je hart. 

Misschien wil jij stappen maken of je niet meer minder voelen dan de ander. Of misschien wil jij je ontwikkelen op je zelfstandigheid. Voor ieder mens geldt een ander thema.

Wanneer je bij mij komt om te counselen stem ik af op de vorm van counseling die bij jou aansluit of past. Wanneer jij moeilijk praat maar bijvoorbeeld makkelijker schrijft kan dit een betere manier zijn voor jou. Tevens werk ik vanuit de kijk dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Zoals ook je hoofd en hart. 

Voel maar eens in je lichaam wanneer je een emotie ervaart zoals angst of boosheid. Of wanneer je zegt : ”nee hoor het doet me niet veel” terwijl je hart heel snel klopt en je dus iets anders vertelt. Daarom is ons bewust worden van ons lichaam, van hoofd en hart zo belangrijk. 

Hoe goed kennen we onszelf. Wanneer dragen we ons masker naar de buitenwereld toe. Wat doen we om gewaardeerd te worden terwijl we onszelf hebben te waarderen. Door wat of wie hebben we ons hier vandaan laten halen? Wie zijn we daadwerkelijk wanneer we mogen zijn wie we waren voordat anderen ons vertelden wat goed en slecht is. Gevoelens, emoties, manipulaties, voorwaarden en verwachtingen hoeven ons niet weg te halen van onze ware bron. De bron waar onze innerlijke lamp schijnt. 

Hier kunnen we samen naar kijken en we hoeven helemaal  niet iedere keer terug om het allemaal weer te gaan ervaren, wel kunnen we kijken wat het doet met jou in het nu. Misschien draag je wel patronen mee die van je vader of moeder, leraren of anderen zijn en niet van jou.  Kunnen we werken aan wie jij werkelijk bent. 

Wanneer jij jezelf echt leert kennen en je  bewuster word van jezelf en de ander kun je eerder uit de emotie stappen. Kun je leren vanuit helikopterview te aanschouwen wat er gebeurd en hoeven dingen je niet te raken op een negatieve manier.

Je kunt leren bij jezelf te blijven, aangesloten met je eigen bron. Misschien ben je de verbinding kwijt maar alles zit in je,  liefde, kracht,  passie en vertrouwen. Jouw leven is jouw vrijheid, bepaal zelf en eer wie je bent.

Voel je welkom om samen op stap te gaan naar verbinding met jouw hart, jouw waarheid en kracht van levensvreugde.

 

Kosten: €95.00

‘Als je niet goed in staat bent 

om naar je innerlijke werkelijkheid te luisteren 

lijkt vaak datgene wat je ziet de enige werkelijkheid te zijn’. 

Counseling

Quote

‘Wees de expressie van jezelf’

Facebook

Volg Praktijk Vrije Ruimte ook op Facebook.

×