Privacybeleid

Wie zijn we

Ons website-adres is: https://vrijeruimte.info/

Auteursrecht
De inhoud van deze website is gepubliceerd door Praktijk Vrije Ruimte en auteursrechtelijk beschermd. Het design, alle teksten, afbeeldingen, onderliggende broncode en software (inclusief applets) en al het overige materiaal op deze website vallen onder het auteursrecht van Praktijk Vrije Ruimte. Hierbij wordt toestemming verleend om elektronische kopieën en afdrukken te maken van delen van deze website uitsluitend met als doel om deze website te gebruiken als informatiebron voor Praktijk Vrije Ruimte. Elk ander gebruik van materiaal van deze website, inclusief reproductie voor andere doeleinden dan hierboven beschreven, modificatie, distributie, of heruitgave, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Praktijk Vrije Ruimte is verboden.

Bescherming persoonsgegevens
De bescherming van uw privacy is voor ons van groot belang. Wij verzekeren onze gebruikers dat wij niet opzettelijk enige persoonlijke informatie over u aan derden zullen verstrekken, tenzij u ons daar toestemming voor heeft verleend. Tijdens uw bezoek aan onze website kan onze webserver technische gegevens verzamelen, zoals de naam van uw Internet Service Provider, de door u gebruikte browser en het besturingssysteem van uw computer. Deze gegevens kunnen u niet persoonlijk identificeren en worden uitsluitend gebruikt om het gebruik van de website vast te leggen.

Social media buttons
Op deze site zijn knoppen opgenomen om pagina’s te kunnen promoten of delen op het sociale netwerk Facebook. Deze knop worden gerealiseerd door code die wordt aangeleverd door Facebook zelf. Deze knop worden actief indien u daarop klikt. Leest u de privacyverklaring van Facebook (welke regelmatig kan wijzigen) om te zien wat zij met uw persoonsgegevens doen die zij met deze code verwerken.

Welke persoonlijke gegevens we verzamelen en waarom we die verzamelen

Contactformulieren

Bij het contact formulier vragen wij uitsluitend de gegevens die wij nodig hebben om contact op te kunnen nemen en waarom. Dit zijn uw naam, e-mailadres en het bericht.

Hoe lang we jouw data bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die geregistreerd op onze website (indien van toepassing), bewaren we ook persoonlijke informatie in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen hun persoonlijke informatie bekijken, wijzigen of verwijderen op ieder moment (de gebruikersnaam kan niet gewijzigd worden). Website beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en wijzigen.

Welke rechten je hebt over je data

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben verwijderen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Quote

‘Wees de expressie van jezelf’

Facebook

Volg Praktijk Vrije Ruimte ook op Facebook.

×